Vyhledávání

Kontakt

DOBROVOLNICKÁ ČINNOST

12.09.2014 16:32

Nabízíme spolupráci:

POMOCNÍČEK LK

Pro dítě ve věku 10-18 let a je nadšené pro práci s dětmi? Nabízíme získání zkušeností v oblasti pedagogiky a environmentálního vzdělávání. Jednalo by se o pomocnou práci v lesní družině. Pomocník nezasahuje do pedagogické koncepce, ale pomahá dětem s obsluhou dítěte a realizací dané činnosti.

ASISTENT PEDAGOGA

Pro maminku na MD: Máte pedagogické vzdělání a nebo jen dobrý vztah k dětem? Zajímá vás metoda výchovy dle principů Respektuj a buď respektován, ekologie, udržitelný provoz, pobyt v přírodě? Ráda by jste nám pomohla? Hledáme výpomoc např. na jeden den v týdnu na dopoledne  9-11:30 hod, na vaření oběda, nebo na odpoledne. Oběd podáváme v 11:45 hod. 

Asistent nezasahuje do pedagogického procesu, pomáhá s obsluhou dítěte a realizací dané činnosti. Asistent bude mít s LK uzavřenou smlouvu o dobrovolnictví (kvůli pojistce) a bude řádně proškolen pedagogy LK. Jednou měsíčně bude s dobrovolníky schůzka na které se budou probírat perpespektivy LK, bude zde prostor pro vzájemné sdílení pro oboustranné zlepšení chodu LK.

POMOCNÍK LK

Jste v invalidním důchodu nebo v důchodu nebo máte touhu být potřebný, potřebná? Nabízíme spolupráci:
pomoc s obědy, pomoc lesní družině např. s tvořivými aktivitami. Dále pomoc se zahradničením,...Plánujeme okupovat prostor v bývalém zahradnictví pro vybudování centra s týpí, ohništěm, záhonky. Potřebujeme pomoc s realizací.